Kjøpsbetingelser

Welcome to Napapijri

Gratis levering og gratis retur!

Gratis frakt og gratis retur! Med oss får du alltid gratis levering og retur, du betaler bare for varene du kjøper.

Levering

Standard levering (gratis): 3-4 virkedagerr

Retur

Hvis du vil returnere varen din, kan du gjøre det innen 14 dager etter at du mottok pakken. Din retur registrer du enkelt online med bare noen få klikk.

Kjøpsbetingelser


GENERELL

Følgende vilkår og betingelser regulerer bruken av dette nettstedet (Napapijri.dk) samt kjøp og levering av varene på det.

Ved å bruke napapijri.no og / eller gjøre en bestilling, samtykker du i å overholde vilkårene som er angitt i dette dokumentet ("Kjøpsbetingelser"). Forsikre deg om at du har lest og forstått vilkårene før du bestiller. Vilkårene kan endres uten varsel, og vi anbefaler derfor at du leser dem ved hvert nye kjøp. Versjonen av vilkårene som gjelder for bestillingen din er den versjonen som er tilgjengelig på napapijri.dk på det tidspunktet du bestiller. Bestillinger kan bare gjøres av personer over 18 år som ikke er under vergemål og som er bosatt i Danmark.

At produkter, tjenester eller tilbud leveres på napapijri.dk på et gitt tidspunkt er ikke en garanti for at disse alltid er tilgjengelige. Vi forbeholder oss retten til når som helst å slutte å selge et produkt.

VÅRE KONTAKTINFORMASJON

Salg av varer på dette nettstedet skjer under navnet Napapirji fra Selected Brands Nordic AB (556094-7920) adresse Östra Hamngatan 52, 411 09 Göteborg, Sverige.


PRISER OG GEBYRER 

Alle priser som er oppgitt på Napapijri.no er i norske kroner (NOK) og inkluderer merverdiavgift. Vi belaster ingen fraktkostnader for standard frakt- eller returkostnader. De nåværende prisene på produktene vil alltid være de som er oppført på vår hjemmeside, bortsett fra i tilfeller der det er åpenbart at prisingen er feil. Hvis vi finner ut at et produkt har blitt presentert med en feil pris, vil vi informere deg så snart som mulig og la deg bekrefte bestillingen til riktig pris eller kansellere den hvis du ønsker det. Vi sender ikke et produkt til deg, som selges til en feil lavere pris hvis feilen i prisingen er så åpenbar at du med rimelighet bør innse at prisingen har skjedd ved en feiltakelse. Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre prisen på et produkt til en høyere og lavere pris. Prisen du betaler vil imidlertid aldri bli påvirket etter at du har fullført et kjøp og mottatt ordrebekreftelsen, bortsett fra tilfellet beskrevet ovenfor.


KJØP

Avtalen om kjøp vil bli oppfylt når du har lagt inn bestillingen og mottatt ordrebekreftelsen fra Napapijri.dk. En forutsetning for kjøp er at du skrev inn riktig e-postadresse og riktig leveringsadresse. Vi godtar bare kjøp av personer over 18 år som ikke er under vergemål og som er bosatt i et av våre forretningsland. Hvis en levering ikke kan gjøres fordi en eller flere varer ikke er på lager, vil dette vises i leveringsbekreftelsen din, der varen ikke blir levert. Hvis bestillingsbekreftelsen din mislykkes, kan du kontakte Napapijris kundeservice via e-post eller chat. Hvis vi av en eller annen grunn ikke kan sende bestillingen din, vil vi informere deg så snart som mulig. Hvis vi allerede har mottatt betaling for en slik ordre, vil vi tilbakebetale det gjeldende beløpet ved å bruke den samme betalingsmetoden som du brukte da du foretok bestillingen, så langt det var mulig. Hvis refusjonen av en eller annen grunn må gjøres annerledes, vil kundeservicen din kontakte deg for å sikre at refusjonen kan gjøres.


Betaling i Danmark
Vi samarbeider med Dibs De betalingsmulighetene vi tilbyr gjennom Dibs AS er: kortbetaling via Visa og Mastercard.

Vi samarbeider med Klarna Bank AB, organisasjonsnummer 556737-0431. Betalingsmulighetene vi tilbyr gjennom Klarna er: kortbetaling via Visa og Mastercard. Vi anbefaler at du leser gjennom Klarnas betingelser for behandling av personopplysninger og kjøp. Les vilkårene for Klarna-betaling her.

Betaling i Finland, Baltikum & Norge
Vi samarbeider med Klarna Bank AB, organisasjonsnummer 556737-0431. Betalingsmulighetene vi tilbyr gjennom Klarna er: kortbetaling via Visa og Mastercard. Vi anbefaler at du leser gjennom Klarnas betingelser for behandling av personopplysninger og kjøp. Les vilkårene for Klarna-betaling her.

Betalingsmulighetene vi tilbyr gjennom Klarna Checkout er: Faktura (med mulighet for avbetaling) Kortbetaling og direkte betaling via bank.

For alle korttransaksjoner brukes SSL (Secure Socket Layers), noe som betyr at transaksjonene er kryptert.

LEVERANSE

Napapijri er ytterst forsiktig når du aksepterer og håndterer ordrer og prøver å levere bestillingen din i henhold til leveringsalternativet du har valgt, til en bostedsadresse eller sted i Danmark, Finland eller de baltiske statene. Vårt mål er at du vil motta leveransen din innen 2-4 virkedager, på standard frakt. Leveringstiden kan imidlertid variere på grunn av økt ordretrykk og omstendigheter utenfor Napapijris kontroll, for eksempel forsinkelser i transportøren etc.

Hvis du ikke får bestilling før forventet leveringsdato - kontakt Napapijris Kundeservice via e-post eller chat.

Når du har bestilt, vil vi sende deg en e-post med informasjon om hvordan du følger pakken din, forutsatt at du har gitt oss riktig e-postadresse.

IKKE HENTEDE PAKKER

For alle ikke hentede pakker vil et gebyr på 150 NOK bli belastet. Avgiften tilsvarer kostnaden for fraktgebyr og håndtering av pakken. Hvis du angrer på din puschase etter at vi har sendt pakken fra oss, må du hente pakken på leveringsstedet og returnere den til oss. I tilfelle pakken ikke blir hentet tilbake, vil den automatisk bli registrert som ikke betalt og deretter belastet. Dette gebyret blir da liggende på fakturaen din, eller trekkes fra beløpet du ville mottatt etter at vi håndterte returen.

TILBAKE RETT OG KLAGE

Du kan returnere bestillingen fra dagen du fullførte kjøpet og opp til 14 dager etter henting. I tilfelle du angrer på kjøpet før du mottok bestillingen din, kan du kontakte kundeservice via e-post eller chat. Hvis du har blitt belastet for varene, vil du få tilbakebetalt betalingsmåten du først betalte bestillingen din med. Så snart som mulig. Hvis du har valgt å betale med faktura, blir beløpet korrigert på fakturaen. Refusjon vil skje så snart som mulig etter at produktet har nådd vårt lager, men senest 14 dager.

Hvis du velger å beholde visse varer og bare returnerer ordren delvis, betaler du bare for produktene du oppbevarer. Refusjon for produktene du returnerer vil bli utbetalt med samme betalingsmetode som du brukte på kjøpstidspunktet, så snart som mulig.

Hvis du har mottatt et feil produkt, kan du kontakte Napapijris kundeservice umiddelbart og informere deg om at du vil returnere produktet i samsvar med avsnitt 7 (retur) nedenfor. For titler vi anser som unøyaktige, vil Napapijri gi full refusjon.

RETURN

Napapijri garanterer full tilbakebetaling av returnerte varer i samsvar med seksjon 6 (Returrett og krav), forutsatt at alle varene blir returnert i samme stand som de var i god levering til deg. Dette betyr at varene ikke må bli skadet, vasket, skittent, brukt (annet enn å teste produktet) eller på annen måte modifisert, etiketter og tagger må være intakte. All retur må skje innen 14 dager etter henting av bestillingen.

Alle varene våre inneholder et forhåndstrykt returskjema som du kan bruke hvis du ønsker å returnere en eller flere varer. Legg igjen returpakken på et leveringssted. Ved delvis retur betaler du for varene du oppbevarer.

ANDRE

Du må oppgi en riktig e-postadresse og varsle oss dersom e-postadressen din blir endret. Vær oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å sende betalingsforespørsel til din e-postadresse.

FARGER

Vi prøver å vise frem våre produkters egenskaper, inkludert sammensetning og farger, så nøyaktig som mulig. Imidlertid kan fargen du ser på Napapijri.dk, variere avhengig av dataskjermen, og vi kan ikke garantere at datamaskinen din visuelt kan reprodusere riktig farge.

GARANTI

Hvis varene du har kjøpt på noen måte er mangelfulle, bruker Napapijri forbrukerlovgivning. Hvis du ikke er fornøyd med varene dine på grunn av åpenbare material- eller fabrikasjonsfeil, inkludert skader som oppstod under transporten, kan du kontakte vår kundeservice så snart som mulig via e-post eller chat. I tilfelle vi ikke finner noen plaggsfeil, eller hvis det er en funksjonsfeil eller uaktsomhet, kan det hende vi belaster deg for et forsendelsesgebyr for å returnere produktet til deg, eller kaste produktet uten kostnad. I løpet av saken vil vi holde kontakten med deg. Ved godkjent krav krever vi aldri gebyrer, og produktet vil bli tilbakebetalt i sin helhet.

OVERFØRING OG LOV

Napapijri forbeholder seg retten til å overføre eller pantsette betaling til tredjepart, inkludert installasjoner påløpt i forbindelse med levering av varene.

KRAVENS GJELDIGHET

Hvis en eller flere bestemmelser i denne avtalen er ugyldige eller bedømmes ineffektive av noen domstol eller regulerende myndighet, skal dette ikke påvirke gyldigheten av de gjenværende avtalevilkårene.

RETTERHOLDER

Alle immaterielle rettigheter, for eksempel varemerker og opphavsrettigheter, på Napapijri.dk tilhører Selected Brands Nordic AB og varemerkets hovedeier, VFC eller lisensgiver. All bruk av Napapijri.dk eller noe innhold, inkludert kopiering eller lagring av slikt innhold helt eller delvis. Herav, annet enn for din egen personlige ikke-kommersielle bruk, er forbudt uten tillatelse fra Napapijri.no.

SELSKAPSINFORMASJON

Selected Brands Nordic AB
Östra Hamngatan 52
411 09 Gothenburg
Org.nr: 556094-7920
E-mail: napapijri@selected.seDu kan betale med gyldig debetkort, Visa eller Mastercard. Når du betaler med kort, reserveres kjøpsbeløpet umiddelbart på kjøpstidspunktet, men debet vil kun bli utført når varene sendes fra vårt lager. Vi forbeholder oss retten til å sjekke gyldighet av debetkortet, at spesifikasjonen for å debitere ordreverdien er tilgjengelig på kortet og at adresseinformasjonen din er korrekt. Vi kan nekte en forfølgelse i forbindelse med disse kontrollene.

Politikken gjelder fra 06-06-2018