Retningslinjer for personvern

Welcome to Napapijri

Gratis levering og gratis retur!

Gratis frakt og gratis retur! Med oss får du alltid gratis levering og retur, du betaler bare for varene du kjøper.

Levering

Standard levering (gratis): 3-4 virkedagerr

Retur

Hvis du vil returnere varen din, kan du gjøre det innen 14 dager etter at du mottok pakken. Din retur registrer du enkelt online med bare noen få klikk.

Retningslinjer for personvern


Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du handler hos oss på Napapijri, og vi ønsker å være åpen og gjennomsiktig med vår håndtering av din personlige informasjon. Vi har derfor utviklet en policy som bestemmer hvordan dine personopplysninger skal behandles og beskyttes. Denne policyen kan endres når som helst, så husk alltid å sjekke informasjonen. Den siste versjonen av denne personvernregelen er alltid tilgjengelig på Napapirji-nettbutikken.

HVA ER PERSONLIGE DATA, OG HVA ER EN BEHANDLING AV PERSONLIGE DATA?

Personopplysninger er all informasjon som kan kobles direkte eller indirekte til en person. Dette kan omfatte: Navn, personnummer, adresse, e-postadresse, telefonnummer, bilde, kjøpshistorikk, etc. Behandlingen av personopplysninger er alt som gjøres med dem, for eksempel: Innsamling, behandling, endring, lagring , lesing, gjenfinning, sletting.

HVEM ER ANSVARLIG FOR DIN PERSONLIGE DATA?

Det svenske selskapet Selected Brands Nordic AB (556094-7920), som er ansvarlig for salg av Napapijris produkter i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Latvia og Litauen, er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger og er derfor ansvarlig for håndtering dine personopplysninger og er derfor ansvarlig for korrekt behandling av dine data i henhold til lov. Andre selskaper innen Selected Brands Group, som er: Selected Brands Denmark og Selected Brands Norway kan også håndtere informasjonen din i samsvar med vår personvernpolicy.

HVORDAN BRUKER VI DINE PERSONLIGE DATA?

Vi bruker din personlige informasjon for å levere produktene og tjenestene vi tilbyr. Vi kan også bruke informasjonen til å skape en bedre opplevelse når du besøker nettstedet vårt og for å informere deg om kontoen din og produktene. I tillegg kan det hende at vi bruker den personlige informasjonen du ga til markedsføringsaktiviteter og for å vise mer relevante annonser om produktene.

Vi kan bruke din personlige informasjon til følgende formål:
- For å bestemme identiteten din
- Behandle ordrene og returene dine
- Kontakt med leveringsmelding eller hvis det oppstår et problem når du leverer produktene dine
- Kontakt deg når bestillingen er tilgjengelig
- Besvar spørsmålene dine via e-post eller via kundeservice
- Analyse og segmentering for målrettede kampanjer
- Utsendelse av generell informasjon og målrettede meldinger (via e-post, tekst eller sosiale medier)
- Informer om hendelser / hendelser
- Kontroller alder ved kjøp på e-handel
- Test og forbedre systemene våre , tilby riktige tjenester
- Hindre svindel eller misbruk av tjenestene våre
- For å delta i konkurranser

HVA PERSONLIGE DATA SAMLES?

Informasjonen vi samler inn og lagrer hos oss er informasjon som du aktivt har gitt. For eksempel adresse, navn, alder (personnummer i Sverige), e-postadresse og mobilnummer. Vi samler også informasjon om hvordan du valgte å bli kontaktet (via e-post og / eller telefon.) Vi kan også samle informasjon når du besøker nettstedet vårt eller ved et kjøp. Det kan være informasjon om hvilke varer du kjøpte, pris, dato og om du returnerer. Hvis du registrerer deg for vårt nyhetsbrev eller deltar i kundeaktiviteter, samler vi personlig informasjon om dette.

HVORDAN OPPBEVARER VI DATA DIN?

Personopplysningene som samles inn vil bli holdt i Europa og EØS. Vi videresender, selger eller utveksler aldri dine data i markedsføringsøyemed til tredjepart. Data som er videresendt til tredjepart som Klarna, DHL og DSV brukes bare til å levere våre tjenester til deg. For eksempel, når et selskap trenger å bekrefte adressen din, kan en speditør / lager sende deg informasjon om bestillingen og leveringsinformasjonen din i forbindelse med leveringen av bestillingen. Betalingsleverandører for å administrere betalingen. Kredittrapporteringsfirma for identitets- og kredittsjekker og inkassobyråer. Vær oppmerksom på at disse selskapene er uavhengige personopplysningsadministratorer.

HVORDAN LANGT SPARER VI DATA DIN?

Vi lagrer ikke dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålene som er nevnt ovenfor, eller så lenge vi er pålagt å lagre dine personopplysninger ved lov. Da vil dataene dine bli slettet.

HVORDAN FÅ OG Sjekk DATA DIN?

Du kan gå til "Din side" på nettstedet vårt for å sjekke informasjonen din. Du kan også kontakte oss på chatten eller e-posten vår hvis du ønsker hjelp med fjerning eller har spørsmål.

DIN RETTIGHETER

Rett til tilgang til informasjonen
Du som kunde har alltid rett til å kreve informasjon om hvilke personopplysninger som er lagret hos oss, formålet de er lagret for og hvor vi har skaffet dem.

Rett til å utbedre sine plikter
Du har rett til å be om at kundeopplysningene dine blir endret og korrigert hvis de er uriktige.


Rett til å bli glemt
Du har alltid rett til å be om at informasjonen du oppga blir slettet. Vi vil deretter fjerne dem så lenge vi ikke trenger å redde dem på grunn av juridisk sinn. Eksempler på situasjoner der vi midlertidig kan avvise ditt ønske om å slette dine personlige data:
- I tilfelle av kundeserviceproblemer
- Hvis du har en bestilling, har du ennå ikke levert
- I tilfelle ubetalte gjeld til oss.

Du har rett til begrensning.
Du har rett til å kreve at dine data er begrenset hvis noen av følgende alternativer er passende:
- Du nekter riktigheten av personopplysninger i en tid som lar oss kontrollere informasjonen din.
- Hvis behandlingen av informasjonen din er ulovlig og du ikke vil at dataene dine skal slettes, kan dataene begrenses av deres bruk.

Vi trenger ikke informasjonen lenger til de formålene vi ellers trenger dem, men du trenger dem for å kunne bestemme eller forsvare deg i en juridisk sammenheng, og be om at vi ikke sletter dem. Hvis behandlingen av informasjonen din er begrenset i samsvar med noen av alternativene ovenfor, får vi bare i tillegg til å lagre dataene dine, behandle dataene med ditt samtykke eller juridiske situasjon.

Rett til å nekte direkte markedsføring
Der din personlige informasjon kan brukes til direkte markedsføring, har du rett til å nekte for at vi kan bruke informasjonen din til det formålet. Du kan også gjøre innvendinger mot all behandling av personopplysninger basert på en interessebasert saldo.

Rett til dataportabilitet
Under visse omstendigheter kan du i henhold til lov be om dine personopplysninger, som du har gitt oss. Du har rett til å motta informasjonen i et strukturert, ofte brukt format (dataportabilitet), og i noen tilfeller kan du overføre denne informasjonen til en annen person som er ansvarlig for data. Det inkluderer bare informasjon du har gitt oss, og vi behandler visse juridiske grunnlag, for eksempel en avtale vi har med deg.

INCORPORATIVE BEHANDLING AV DATA DIN

Hvis du mener at vi har brukt din personlige informasjon på noen måte feil, kan du kontakte oss. Du har også rett til å sende inn klagen til reguleringsmyndigheten. (Datatilsyn / integritetsvernmyndighet)

HVORDAN BESKYTTER VI PERSONLIG INFORMASJON?

Vi i Napapijri tar de nødvendige sikkerhetstiltak for å sikre at din personlige informasjon ikke blir mistet, ødelagt eller brukt på en slik måte at uvedkommende får tilgang til dem. Våre sikkerhetsrutiner vil endres i samme takt som den tekniske utviklingen. Transaksjonene som gjøres av Napapijri der din personlige informasjon blir brukt, blir kryptert ved hjelp av Secure Socket Layer (SSL).

COOKIES

Vi i Napapijri bruker informasjonskapsler og lignende teknikker for å analysere trafikken på nettstedet vårt, og det hjelper oss også med å analysere trafikk til og fra nettstedet vårt som hjelper oss med å forbedre vår kundeopplevelse for kunden. Det kan være informasjon om kundens land, hvordan besøket på nettstedet tidligere så ut og hvilke sider på Napapijri kunden besøkte. Napapijri bruker to typer informasjonskapsler: midlertidige informasjonskapsler som bare lagres midlertidig og forsvinner når du lukker nettleseren din og holdbare informasjonskapsler som er lagret for fremtidige besøk på nettstedet. Vi bruker disse til å analysere ytelsen til nettstedet, skreddersy det til kundenes behov og analysere kundens bruk av nettstedet. Vi bruker også informasjonskapsler for å gi deg mer relevant markedsføring. Nettstedets funksjonalitet blir også påvirket av noen av sporadiske informasjonskapsler, og nettstedet ditt kan derfor ikke oppfylle din fulle kapasitet hvis informasjonskapsler ikke blir akseptert. Du kan selv endre innstillingene for nettleseren eller enheten din for å administrere bruken og omfanget av informasjonskapsler. For eksempel kan du blokkere alle informasjonskapsler, godta bare visse informasjonskapsler eller slette eksisterende informasjonskapsler når du lukker nettleseren.

GOOGLE ANALYTICS

Disse informasjonskapslene brukes til å samle informasjon om hvordan kunder bruker Napapijri.se. Data blir samlet anonymt og deretter samlet informasjon om antall besøkende, kundens besøkstid på nettstedet og de besøkte sidene. For mer informasjon om Googles personvernregler, les mer på Googles nettsted.

TA KONTAKT MED

Hvis du trenger å kontakte oss angående din personlige informasjon, kan du kontakte vår kundeservice via mail eller chatten vår på Napapijri.

Napapijri
Selected Brands Nordic AB

Östra Hamngatan 52
411 09 Gothenburg
E-mail: napapijri@selected.se
Org. No: 556094-7920


Politikken er gyldig fra 06-06-2018.