Retur & Klager

Welcome to Napapijri

Gratis levering og gratis retur!

Gratis frakt og gratis retur! Med oss får du alltid gratis levering og retur, du betaler bare for varene du kjøper.

Levering

Standard levering (gratis): 3-4 virkedagerr

Retur

Hvis du vil returnere varen din, kan du gjøre det innen 14 dager etter at du mottok pakken. Din retur registrer du enkelt online med bare noen få klikk.

Retur & Klager

Hvordan fungerer returen?

Vi mener at avkastningen skal være jevn. Derfor bruker vi online retur der du som kunde bare fyller ut returen din ved å logge deg på Napapirji.no og registrere varene du ønsker å returnere. Du kan alltid returnere et produkt innen 14 dager etter at du hentet pakken.

1) Opprett en retur online
A) Logg deg på "Min side" på Napapirji.dk med passordet du skrev inn da du kjøpte kjøpet.
B) Klikk på ”Retur” - ikonet for å begynne returen.
C) Klikk på ”Foreta retur”
D) Velg hvilken rekkefølge du vil returnere. Fra rullegardinmenyen. Hvis du er usikker på hvilken ordre, kan du klikke på de forskjellige ordrene og finne ut hvilke produkter som var inkludert i bestillingen.

E) Merk av for produktene du vil returnere, skriv inn hvor mange du vil returnere, så vel som hvorfor du returnerer. Du kan også fylle ut en melding til kundeservicen vår i "melding" -boksen. Klikk på fortsett så er returneringen din nå registrert!

F) Nå kommer det opp en side for å bekrefte at din retursak har begynt. Sjekk at alt er riktig, og ta kontakt med vår kundeservice ellers.

2) Pakk varene riktig og fest returetiketten i pakken

Den beste måten å returnere et produkt er å returnere det i samme sekk / pakke som du mottok varen i. Fest returetiketten på utsiden av pakken og lukk returpakken ordentlig. Returetiketten vil være inkludert i pakken når du mottar den. Hvis du ikke har det, kan du kontakte kundeservice for å få en ny.
3) Send inn returpakken til nærmeste postagent

Du trenger ikke betale noe - returkostnadene har vi allerede betalt! Bare husk at du alltid lagrer kvitteringen, det er godt å ha hvis du trenger å kontakte oss senere om retur.

Merk: Hvis du bor i Baltikum, må du ringe DHL og planlegge henting.

4) Bekreftelse og refusjon

Det kan ta opptil to uker før vi kommer tilbake og blir registrert på vårt lager. Så snart returen din er registrert, vil du motta en bekreftelse på e-post. Hvis du allerede har betalt for varene, får du pengene tilbake på kortet ditt innen to arbeidsdager etter at returen er registrert. Les mer om refusjonen din her.